Artà

informació, opinió, comentaris, crítiques, seguim la vida d’Artà www.servicont.com
e

Les artanenques Francesca Rosselló i Julie Fairweather publiquen 4 contes educatius en anglès

arta | 30 Maig, 2007 20:55

Els contes es titulen   Fashion Belle, Princess Purple, The Forest Fairies i The Castle Hunters, i promoven valors a favor del reciclatge, la pau, la diversitat cultural, la creació amb materials quotidians... i inclouen missatges contra el consumisme i a favor del medi ambient. Estan pensats per a donar suport a l'educació trilingüe que la majoria d'escoles d'Artà ha posat en marxa.

Julie Fairweather, resident a Artà des de fa 7 anys, és l'autora dels texts, mentre que Francesca Rosselló, juntament amb Maria J Mir, han creat les il·lustracions.

El material ha estat editat per Documenta Balear i s'ha presentat a diverses fires i fòrums entre els quals la fira internacional de literatura infantil de Bolonya, on han tingut una alta acceptació.

Julie Fairweather, Francesca Rosselló i i Maria J Mir. (foto Diario de Mallorca)
 
il·lustració de Francesca Rosselló

  Ampliar informació a Diario de Mallorca

Nota d'agraïment dels Independents d'Artà

arta | 29 Maig, 2007 09:05

Independents d'Artà ens ha fet arribar aquesta nota d'agraïment per tal que la publiquem a aquest bloc: 

Els Independents d’Artà volem agraïr de tot cor el suport de totes les persones que han col·laborat en la nostra campanya, les que han assistit als nostres actes i les que ens han donat la seva confiança mitjançant el seu vot. A totes elles moltes gràcies i el desig de no defraudar-les en la nostra acció política a l’Ajuntament.

Els resultats no han estat els que desitjavem, i s’obre ara una època d’incertesa davant una majoria de les forces de la dreta que podria fer canviar radicalment la línia que els Independents havíem defensat durant tots els nostres mandats. És la voluntat del poble expresada a les urnes, però no per això hem de baixar la guàrdia, i, sigui quina sigui la nostra posició, posarem totes les energies per continuar defensant els nostres principis quant a protecció del territori, defensa del patrimoni natural i cultural, i exigència d’una gestió pública honesta i eficaç.

Publicada al bloc oficial dels Independents d'Artà 

http://artaindependent.wordpress.com/ 

Perill, majoria de dretes a Artà

arta | 28 Maig, 2007 11:21

El resultat de les eleccions municipals ha suposat un important canvi en l'escenari polític d'Artà, l'obtenció de 5 regidors per part de UM sumats als 2 que manté el PP, donen per primera vegada des de la Transició una majoria de dretes a l'Ajuntament d'Artà. Això fa temer que les polítiques decidides de protecció del territori i de defensa del patrimoni natural i cultural que havíen presidit l'acció dels governs municipals encapçalats pels Independents d'Artà puguin ser substituides per les pràctiques habituals de la dreta quant a foment de l'especulació i permisivitat de la urbanització i la construicció masiva en moltes ocasions associades a la corrupció política.

Molt d’ambient i bones intervencions al darrer miting dels Independents

arta | 26 Maig, 2007 12:54

Margalida Tous, Elvira Piris i Pere Obrador, tancaren ahir la campanya dels Independents d’Artà amb una brillant intervenció fent un balanç molt positiu de la campanya i manifestant la il·lusió per tornar a donar un govern municipal honrat, digne i eficient al poble d’Artà

Posteriorment la vetl·lada va continuar amb una animada festa acompanyada de delicioses bocinadetes preparades pels militants del partit i amenitzada per la música d’un grup musical. Els candidats repartiren garlandes i pogrames entre els assistents.

Darrer míting i festa de cloenda de la campanya electoral dels Independents d'Artà

arta | 22 Maig, 2007 13:06

Aquest divendres, dia 25 de maig a les 21:00 h. als jardins de na Batlessa: Darrer míting i festa de cloenda de la campanya electoral dels Independents d'Artà amb Musiqueta i bocinadetes delicioses.

                             

Totes les persones d’Artà hi estan convidades 

 


El Programa dels Independents d'Artà

arta | 20 Maig, 2007 14:29

Independents d'Artà presenta avui el seu programa 2007-2011

arta | 18 Maig, 2007 06:35

Avui, divendres, dia 18 de maig a les 21:00 h. a la sala d’actes del teatre, Independents d'Artà (UIA) tenen prevista la presentació del programa electoral per la legislatura 2007-2011.

 


 

El mentider d’UM: de Rafel Gili a Rafel "Pinotxo"

arta | 17 Maig, 2007 13:12

En aquests 4 anys d’anar per La Sala, Rafel Gili, el cap de llista de UM  ja s’ha guanyat un nou malnom, sembla que els empleats municipals ja se refereixen a ell com “En Pinotxo” o en “Rafel Pinotxo” , i que aquesta expressió pareix que se li ha escapat qualque vegada, fins i tot, a algun dels propis regidors d’UM.

Mirant d’engatussar tothom sembla que ha agafat la fama de que, no només diu mentides, si no que no diu mai la mateixa mentida i que, segons a qui, li diu a una cosa i a segons qui altre, una altre cosa, i clar, llavors la gent xerra i poc a poc tothom el va calant.

Idò res de “Cirera”, a partir d’ara “Pinotxo”.

Ja hi ha hagut altres polítics que s'han guanyat aquesta fama 

Videos presentació candidatura Independents d'Artà

arta | 15 Maig, 2007 19:01

UM i PSOE deixen edificar fins i tot les voravies

arta | 15 Maig, 2007 17:49

A Artà i la Colònia el descontrol urbanístic i el tracte de favor a determinades grans empreses constructores ha arribat a límits intolerables, els promotors de determinada empresa que fa grans obres a la Colònia comença a construïr sistematicament sense comptar amb la llicència sense que l'ajuntament tingui cap voluntat d'mpedir-ho, i ara s'ha arribat al punt que ja no sols ocupen abusivament els solars sino que en una obra han construït sobre la voravia ocupant amb l'edifici el què es la via pública, fa mesos que s'ha denunciat aquest fet i les obres no s'han aturat, ningú impedirà aquest atropell?, continuarà expol·liant el nostre poble aquesta empresa amb el beneplacit de PSOE i UM?

Gran èxit de la presentació dels Independents

arta | 13 Maig, 2007 23:00

Molta gent, bon ambient, i una acertada mescla d’humor i serietat, han fet de la presentació de la candidatura dels Independents d’Artà al recinte amurallat de Sant Salvador un acte que ha agradat molt als assistents i que ha donat la impressió d'una candidatura molt preparada i una candidata, Margalida Tous, amb les condicions necessàries per tornar a ser la batlessa d'Artà.

http://artaindependent.wordpress.com/ 

http://www.arta.cat/independentsarta/principal.html 

 

 

 

Acte de presentació de candidatura dels Independents

arta | 12 Maig, 2007 23:50

Demà Diumenge, dia 13 de maig a les 19:00 h. al recinte de Sant Salvador es durà a terme l'acte de presentació dels candidats a Artà. Després, sopar -pa amb oli- i show. Es tracta d'un acte al qual tot el poble hi està convidat.

http://artaindependent.wordpress.com/ 

http://www.arta.cat/independentsarta/principal.html 


la llista de candidats és la següent:

1.      Margalida Tous Ferrer

2.       Pere Obrador Alzina

3.       Irene Gili Pérez

4.       Enric Mas Quetglas

5.       Josep Danús Rosselló

6.       Clara LLabata Fernàndez

7.       M. del Mar López Martí

8.       Miquel Ginard Palou

9.       Assumpció Santandreu Ginard

10.   Carles Ramírez Caparrós

11.   Joana Ma Massanet Ferrer

12.   Bartomeu Cursach Salas

13.   Pau Morey Sanxo

14.   Rafel Espinosa Pastor

15.   Maria Gil Alzamora

16.   Elvira Piris Quetglas

Els Independents es presenten a les eleccions, bona notícia per Artà

arta | 12 Maig, 2007 21:20

Ningú els empeny, ni des de Palma ni des de Madrid, es presenten a les eleccions municipals perquè creuen amb Artà, perquè volen treballar pel seu poble, per guanyar només el que guanyarem tots els artanencs de tenir un bon govern municipal.

Són gent amb interès i sense interessos i només han de donar comptes als artanencs.

Artà és el seu únic compromís.

http://artaindependent.wordpress.com/ 

http://www.arta.cat/independentsarta/principal.html 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb