Artà

informació, opinió, comentaris, crítiques, seguim la vida d’Artà www.servicont.com
e

Una altra gran obra ilegal a Artà, video

arta | 05 Juny, 2007 18:24

A la Colònia de Sant Pere s'està produïnt un gran augment de la construcció que amenaça el paisatge urbà tradicional substituint una tipologia de cases unifamiliars per grans blocs de pisos. Rafel Gili, com a batle i després regidor d'urbanisme, ha tolerat i fomentat aquestes grans obres i, en molts de casos, ha permés que es facin sense llicència, aquest és el cas d'aquesta gran obra a la cantonada del carrer Minyones que, sense haver obtingut la llicencia municipal, però sembla que amb la benedicció verbal del regidor, ha realitzat una gran excavació  i comença a pujar l'estructura. Seran sancionats els seus promotors, possiblement no, hi ha algunes empreses constructores que campen com volen a Artà i es pasen la llei pels forros protegits per aqueslls que hauríen de defensar la legalitat.

Alguns, davant la pasivitat municipal, manifesten la seva protesta amb pintades  de SOS Colònia.

 


 

El dentista artanenc Guillem Roser presenta una campanya contra el cancer de boca

arta | 01 Juny, 2007 12:40

El president del Col·legi de Dentistes, l'artanenc Guillem Roser ha presentat juntamement amb Aina castillo,  la Consellera de Sanitat i Teresa Martorell, la presidenta de l'Associació Espanyola contra el Cancer, una campanya de divulgació per prevenir el cancer oral. 

Guillem ha recordat que els consells a seguir per evitar aquest tipus de cancer, que en els últims 5 anys ha afectat a 279 a les Illes Balears, són mantenir una bona higiene bucal, evitar els factors de risc (tabac, alcohol...) mantenir una bona dieta i acudir com a mínim un pic a l'any al dentista.

 

Ampliar informació a Libertad Balear 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb