Artà

informació, opinió, comentaris, crítiques, seguim la vida d’Artà www.servicont.com
e

Francesc Lliteras Reche dimiteix com a regidor del Partit Popular d'Artà

arta | 30 Gener, 2010 10:28

 El que fins fa uns dies era portaveu del Partit Popular a l'Ajuntament d'Artà, va presentar la seva dimissió al ple de dimarts passat al·legant motius personals. Francesc Lliteras havia estat captat pel PP a la passada legislatura en atorgar-li un càrrec d'assessor tècnic al gabinet de la vicepresidenta Rosa Estaràs amb el compromís de presentar-se a les eleccions locals per la llista popular. Amb la perdua del poder autonòmic va ser cessat automàticament d'aquest càrrec eventual en data 13 de juliol del 2007 i per altre part va quedar a l'oposició dins l'Ajuntament.

 Amb aquesta dimissió el PP ja no compta a l'Ajuntament d'Artà amb cap dels  regidors electes  ja que anteriorment havia dimitit també Bartomeu Palmer Sabater, el qual havia encapçalat la llista. Bartomeu també havia estat recompensat per l'anterior govern popular amb el cárrec de gerent de les finques públiques d'Artà. Del qual va cessar amb la perdua de poder popular a la Comunitat Autònoma.

La substituta de Francesc serà Antonia Llull que va presentar-se a les eleccions municipals en el nº 5 de la llista popular. Antònia és germana de Magdalena Llull, també regidora, que forma part de l'equip de govern amb Unió Mallorquina

Artanencs i artanenques a la Superlliga Junior de Voleibol de l'Estat Espanyol

arta | 26 Gener, 2010 19:16

La cantera de jugadors forjada al Club Volei Artà està demostrant la seva solidesa ja que s'alineen als millors equips a nivell estatal per disputar la Superlliga Junior.

Miquel Pastor Gelabert juga com a col·locador amb el Vall d'Hebron de Barcelona i s'han classificat per a la final que es disputarà a Ribadesella entre el 25 i el 28 de febrer. Antoni Llabrés és el defensa de l'Unicaja Almería, també classificat per la final. Miquel Àngel Tous Real i Joan Marc Piris han disputat la fase prèvia amb el Melchor Mascaró de Petra, si bé no han pogut passar la ronda de classificació.

Miquel Pastor amb el C Volei Vall d'Hebron  

Miquel Pastor (nº 10) amb el C Volei Vall d'Hebron

Quan a les atl·lotes s'han alineat amb l'Equip Oxidoc de Palma les artanenques Aina Ferragut, Carme Sansó, Pilar García, Mariabel Silva, Mariabel Artigues, Aina Arrom, Maria Antònia Carrió, Marta Ginard i Maria F. Infante.

 

L'Oxidoc format bàsicament per  artanenques a Benidorm on es van classificar imbatudes per a la final 

 

Joan Marc Piris, Miquel Pastor, i Miquel Àngel Tous, a Cáceres on disputaven la fase de classificació de la superlliga junior.

Antoni Llabres (nº 5) amb l'Unicaja Almeria, també forma part de la selecció espanyola 

Bellpuig serà dotat pel Consell de Mallorca amb un nou centre d'interpretació

arta | 26 Gener, 2010 18:00

Segons informa Biel Cerdà, Director de Patrimoni del Consell de Mallorca, es redactarà un nou projecte per duu a terme un centre d'interpretació a Bellpuig que substituirà el redactat per l'arquitecte català Carles Martínez-Almoyna Gual que va guanyar un concurs internacional l'any 2001, però que ara es considera inviable i sobredimensionat.

http://dbalears.cat/actualitat/Cultura/martinez-almoyna-construira-el-projecte-de-bellpuig.html

Esglèsia de Bellpuig a Artà 

font Última Hora 

http://www.ultimahora.es/segunda.dba?-1+10+0 

 

 

Vídeo: dissabte de Sant Antoni a Artà

arta | 26 Gener, 2010 17:04

Un petit vídeo en el qual es mostra el dissabte de Sant Antoni a Artà, la sortida de ca l'obrer, l'acapta i l'espectacular ball dels dimonis a la plaça del Conqueridor

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb