Artà

informació, opinió, comentaris, crítiques, seguim la vida d’Artà www.servicont.com
e

Julen Adrian, d’EU-Verds, va consentir i fomentar des del govern, el que ara critica.

arta | 06 Gener, 2007 19:05

Un lector ens ha enviat aquest escrit que passem a reproduir

 El portaveu d’EU-Verds d’Artà, Julen Adrian, criticava fa uns dies davant els mitjans de comunicació  la construcció massiva a la Colònia i el perill de destrucció d’immobles tradicionals.

Al regidor d’EU-Verds li agrada molt muntar aquest tipus de xous davant els mitjans, i fer-se fotos de denuncia.Però no hem d’oblidar que Julen Adrian ha format part durant els darrers dos anys de l’equip de govern municipal encapçalat pel batle d'UM, Rafel Gili, que ara és regidor d’urbanisme.

L’alcaldia de Gili ha estat l’època més permissiva de l’Ajuntament d’Artà, quant a tolerar i fomentar l’inici de grans obres abans de comptar amb la preceptiva llicència i  donar informació privilegiada i llicències verbals a determinats promotors i  també ha suposat la paralització total de la planificació i el control urbanístic.

En entrar Gili a l’alcaldia per un pacte entre UM i EU-Verds, hi havia unes Normes Subsidiàries i un Catàleg de Bens Immobles a Protegir, pràcticament acabats i apunt d’aprovar, que havien estat impulsats per l’equip de govern encapçalat per Margalida Tous. Julen Adrian va preferir duu a terme la seva venjança personal contra l’arquitecte municipal abans que aprovar una normativa que assegurés la protecció del territori artanenc.

Així mateix per tal de conservar el seu lloc a l’equip de govern va fer els ulls grossos i va consentir que el Batle d’UM fes el que volgués amb l’urbanisme i les llicències d’obres.

Recordem que la sortida de Julen de l’equip de govern no es va produir fins la batlia del PSOE i que no va ser, precisament,  per la seva postura bel·ligerant en temes d’urbanisme, en això callava com un mort, si no per la gestió nefasta en les àrees de la seva responsabilitat que havien conduït a una situació insostenible i a una rebel·lió dels col·lectius afectats.

Per tant, ara, que no vulgui maquillar la seva connivència amb el desgavell urbanístic, mostrant una falsa indignació pública, quant durant dos anys d’estar en el govern municipal no va fer res per mirar de posar-hi remei.

Comentaris

Mecanisme

Re: Julen Adrian, d’EU-Verds, va consentir i fomentar des del govern, el que ara critica.

Mecanisme | 07/01/2007, 11:56

Ja és ben hora que tot el poble conegui i sàpiga les conseqüències nefastes de la política urbanística -permisitivitat i clientelisme- durant la batlia de Rafel Gili d'UM,
així com tambè també que tothom sigui conscient dels partits que li donaven suport que tenia aleshores -PSOE i EU-Ev.

puput

Enveja de Julen Adrian?

puput | 20/01/2007, 17:35

Ja basta de fer creure que Julen Adrian és el culpable de tot... tal vegada és que estau cansats de sentir veritats, com les que diu en Julen, motiu pel qual l'heu tret fora del poder...a ell li agraden les coses clares i justes, i lluita i treballa pel bé dels ciutadans... El seu mal, com ja he dit, és dir les coses massa clares i no treballar només en benefici propi com han fet fins ara tots els governants que han passat per la batlia.
Pot ser que no pogueu consentir que una persona de fora poble faci les coses millor que voltros i això vos generi, de cada dia més, rebuig?

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb